top of page

Vi samarbeider med ledende norske designere:

Øysten Austad og Jonas Stokke er industridesignerne i firmaet StokkeAustad og som har utformet NORA spisebord. StokkeAustad er et ungt norsk designbyrå lokalisert i Oslo, men tross fartstiden har de allerede rukket å gjøre seg bemerket både i Norge og internasjonalt. De har vunnet både priser og utmerkelser og fått sine produkter omtalt i verdens ledende magasiner. Designutrykket og formforståelsen hos StokkeAustad sammenfaller med intensjonen for NORA og således er vi både stolte og takknemlige for samarbeidet.

Alexander er utdannet møbeldesigner med MA fra Royal College of Art i London. Har etter studiene blitt boende i England hvor han driver egen designvirksomhet ved siden av å forelese ved flere skoler. Alex har deltatt på 100% Norway, hatt egen utstilling på Norsk Form samt deltatt på en rekke utstillinger internasjonalt. Alex har designet flere produkter som er i salg hos kjente butikkjeder som HEALS og SCP. NORA har gleden av å produsere “ALEX”, krakken med stumtjener, som Alexander har designet. 

 

De unge herrene i PERMAFROST, Andreas Murray, Eivind Halseth, Oskar Johansen og Tore Vinje Brustad, har allerede feiret 10-års jubilum som designkontor. På den tiden har de rukket å utforme en rekke profilerte produkter og deltatt i mange spennende designposjekter. Tepper med spor i er et av deres “varemerker”, og for NORA har de tatt frem et design som fortsetter i denne ånden samtidig som det er tilpasset vår profil og nordiske identitet.

Linda Evensen

Linda Evensen er interiørarkitekt og møbeldesigner, utdannet ved SHKS i Oslo. Hun har blant annet jobbet for Snøhetta og har en lang fartstid i møbelindustrien. Linda har også vunnet flere priser for sine designprosjekter. For NORA har hun utformet en flott stol med formpresset sete.

Tore Borgersen & Michael Olofsson

Tore og Michael har etter hvert mange produkter i produksjon hos ulike norske og utenlandske produsenter. De to møbeldesignerne har i flere år samarbeidet i en rekke prosjekter og for oss har de bidratt med NORA lounge bord. Bordet er den største salgssuksessen til NORA og har fått mye omtale siden det ble lansert på 100% Norway i London høsten 2008. Tore var i sin tid med på å etablere Norway Says, men har hatt minst like mye suksess i samarbeidet med Michael og vunnet  flere designpriser og utmerkelser. NORA lounge bord er et glimrende eksempel på deres moderne formgivning kombinert med tradisjonelle produksjonsmetoder og møbelhåndtverk.

Please reload

bottom of page