top of page

Om oss

 

 

Norsk design i kombinasjon med tradisjonelt møbelhåndverk er fundamentet til varemerket NORA. Vi er noen møbel- og interiørentusiaster som ivrer etter å få vist frem god norsk design. Vi har alliert oss med dyktige møbelsnekkere og andre håndverkere, og sammen blir våre flotte produkter utviklet og realisert. De siste årene har våre produkter funnet veien inn i mange hjem, ja til og med arbeidsplasser, skoler, spisesteder og ambassader har kjøpt våre produkter.

 

NORA of Norway holder til i Arendal, i lokalene til Henriksen snekkeri, en håndverksbedrift med årelange tradisjoner - blant annet som produsent av Hødnebø møbler. I dette miljøet skapes stadig nye produkter. Designere er alltid velkommen med ideer og produkter som vi kan bryne oss på - og etter hvert kanskje få produsert og ut i salg.

NORA har ikke som mål om å bli et volumvaremerke, men et alternativ til de mer trivelle aktørene, og heller være en budbringer om hva norsk design kan bidra med av gode oppevelser.

 

FAQ

 
 
Do you provide International delivery?

 

We do send our products overseas, but shipping cost do then has to bee calculated individually. Please contac us for more informastion about possibilities in your region: post@noraofnorway.no

 

 

Hvordan returnerer jeg et produkt?

 

Skal du returnere et produkt på grunn av skade eller mangel, ta kontakt med oss for å få tilsendt en Posten-pakkelapp som printes ut og klebes med tape på sendingen. Send navn/adresse samt info om produktet til: post@noraofnorway.no

 

 

 
Hvilke garanti og returbetingelser?

 

Alle våre produkter selges med to års garanti i henhold til kjøpsloven. Ta kontakt med oss hvis det skulle oppstå noe med et NORA produkt, slik at vi får løst saken. Hvis produktet skal returneres, oppgi årsak til returen. Andre årsaker enn skade/mangel/reklamasjon dekkes ikke, og gir ikke rett på retur, uten at dette er avtalt.

 
 
Hvordan kan jeg følge med på forsendelsen av min ordre?

 

Så snart en ordre er ekspedert vil du få tilsendt et trackingnummer fra vår transportør slik at du på nett kan se hvor i prosessen pakken er.

 

Avhengig av hvor i landet du skal ha varene levert, velger vi mest hensiktsmessig transportør.  Vi vil straks ordren er behandlet, sende deg kontaktinfo til transportør sammen med trackingnummer.
 

 

bottom of page